Publicidad
Política · 2 de Diciembre de 2020. 12:29h.

Tremosa quiere ser el candidato de JxCat por Lleida

Afirma que a pesar de ser de Barcelona "tengo raíces familares en el Pirineo"

Tremosa quiere ser el candidato de JxCat por Lleida

El consejero de Empresa, Ramon Tremosa, ha anunciado en su cuenta de twitter que "invitado por mucha gente, he decidido presentar candidatura a las primarias de JuntsXCat por Lleida a las elecciones del 14F".

"Tengo raíces familiares en el Pirineo y el Pla d'Urgell, me siento leridano de adopción y quiero defender los intereses de las tierras de Lleida en el Parlamento", ha añadido.

También ha recordado que "he hecho de profesor de Economía 20 años en la UB y he estado 10 años diputado en el Europarlamento. Luchar contra la crisis y captar fondos europeos ahora es la prioridad. Quiero continuar esta tarea buscando la máxima unidad institucional".

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 Pere, Lleida, 02/12/2020 - 19:46

Diu que "em sento lleidatà d'adopció". Quina barra. Aquest galtes és d'Areny (Osca) i es presenta per un partit que vol convertir als seus paisans en estrangers. Ja fan el mateix que feia el PP quan els seus s'empadronaven en ciutats que no havien trepitjat mai.

#11 Rafael A., Sant Cugat, 02/12/2020 - 17:57

En llenguatge politiquero, això vol dir : "no em volen a llocs destacats a la llista de JxC a Barcelona i ara em vull colocar a la llista de Lleida, en detriment d'altres companys i mermant les possibilitats de votació a una candidatura desconeguda, amb un candidat que provocarà rebuig, desconeixement real del territori i, de ben segur, enfrontamen

#10 Telamarinera , Vng, 02/12/2020 - 16:48

Creo que sus raíces están en la Ribagorza de Huesca. Debería presentarse por allí.

#9 Benet S., Barcelona, 02/12/2020 - 15:39

Es sorprenent com s'ha posat a treballar el tal Tremosa alias " un gandul" com aixi el va batejar el gran kapo de tota la banda el tal Madi. Com tots ells s'arrapen a la caixa de l'erari public per arraplegar fins l'ultim centim, encara que tinguin de negar que son fills de sa mare. Només en un pais per civilitzar es veuen personatges com aquest

#8 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 02/12/2020 - 15:18

Tranquil Ramón que et donaràn el que tu vulguis. Fins i tot una abanicadora. T'ho tens ben merescut.