Publicidad
Política · 2 de Agosto de 2012. 15:10h.

Trias critica al Barça por la Supercopa

Cree que el club "tendría que reflexionar por su postura"

Trias critica al Barça por la Supercopa

Trias, con Forn, en una foto de archivo

El alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha criticado al FC Barcelona por el papel que ha tenido ante  la polémica que ha acabado con la suspensión de la Copa y Supercopa de Catalunya. En declaraciones a Catalunya Ràdio, el alcalde considera que la junta directiva del club "tendría que reflexionar por su postura en la Supercopa”.

Además ha comentado que el club azulgrana no ha demostrado los valores que en promulga. “Después de pasearnos diciendo que somos más que un club, lo tenemos que demostrar”, ha dicho.

Por otra parte, Trias considera que la prioridad de Catalunya en estos momentos es el pacto fiscal y no la independencia "porque es el objetivo que une más gente" y ha alertado del riesgo de perseguir objetivos que no tienen el apoyo mayoritario de la sociedad catalana.

En este sentido, ha apuntado que "hay otras cosas que nos pueden separar y que pueden crear divisiones que yo creo que, con una situación económica como la que tenemos, son negativas. Nosotros tenemos un gran peligro, en estos momentos: que haya una gran fractura social".

Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#4 Desviar l'atencio, barcelona, 04/08/2012 - 14:58

No desviïs l'atenció la teva feina és preocupar-te per la gent que passa gana a Barcelona, el tema de la actitud del Barça és un tema a tractar en la propera assemblea de compromissaris bel Barça, si tens una queixa com a soci se envies a l OAB , ten's tant dret com a qualsevol soci.

#3 soci , salou, 03/08/2012 - 10:37

Quina Barra, jo recordo que a la tornada de la copa del borbo, vaig haver de tornar a casa caminant, per què el metro havia tancat i en Trias va tornar a casa en cotxe oficial; Fins que no siguem independents cosa que t'ho no vols la Copa Catalunya els iguals que els partits de costellada de Nadal

#3.1 JORDI CATALANISTA I ANTICULE, BCN, 03/08/2012 - 20:38

PERQUE SOU TAN CAPULL. ELS CULES QUE SEMPRE US ESCUSSEU?
SI AQUEST ALCALDE ES CULE COM VOSSALTRES.LA COPA DEL BORBO COM DIUS TU , ES LA COPA DEL 99% DE SEGUIDORS CULES DONCS POCS SOOU ELS QUE PARLEU CATALA..
SOU LA VERGONYA DE CATALUINYA CULERDOS

#2 butiferro, barcerroba, 02/08/2012 - 23:15

El barssa ja jugara la seva supercopa...la de espanya i sense jugadors del b...catalans de boquilla

#1 LLanso, TIANA, 02/08/2012 - 17:07

Això amb en Laporta no hagués passat mai ell sabia que el Barça es mes que un club, esperem que en les pròximas eleccions ho tinguen en conta. ni en Nuñez s'hages atrevit a fer el que ha fet en Rosell i la seva junta de tecnòcrates.

#1.1 spanish, Madrid, 02/08/2012 - 19:01

uhmmmmmmmmmmmmmm ja jugaven va ser l´Espànyol que no va voler..

#1.2 Anna, Banyoles, 03/08/2012 - 12:33

L'espanyol va fer el que calia, si es jugava amb el primer equip, no amb els del Barça B, no és prou important la Copa Catalunya perquè no hi vagin els del primer equip?,Estic d' acord que amb Laporta no hagués passat. Fora Rosell!!!!!!!!!!!!