Política · 8 de Febrero de 2012. 15:16h.

"Trias debe ponerse manos a la obra"

El líder de ERC en Barcelona considera que el alcalde "no sale adelante" nueve meses después de su elección

"Trias debe ponerse manos a la obra"

Portabella

El líder de ERC en el Ayuntamiento de Barcelona, Jordi Portabella, en declaraciones a e-notícies, ha lamentado que Xavier Trias "repite lo mismo que cuando fue elegido alcalde y lo repite porque no sale adelante, como por ejemplo con las Glòries, que está en una fase de empezar de cero".

"Creemos que además de anunciar que quiere liderar la ciudad debe poder hacerlo", indicó. "Debe empezar a aprobar algún proyecto", ha añadido, además de apuntar que "no tiene la habilidad suficiente para llegar a acuerdos con otras fuerzas políticas". "La geometría variable pasa por que alguien se abstenga, no es mucho", señaló.

"El alcalde de Barcelona, nueve meses después de haber sido elegido ya empieza a necesitar a salir adelante en lo que dice que son sus grandes áreas de actuación, ponerse manos a la obra", sentenció.

Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#3 gemma, barcelona, 09/02/2012 - 20:52

És que Trias ho té molt malament. Li ha de fer el joc a Mas (compromisos) té molts fronts oberts i no pot aconseguir consensos. I això que només s'havia compromès a "endreçar la ciutat" Queda anys llum la política arriscada i visionaria del Maragall alcalde de BCN, francament.

#2 Francesc, Barcelona, 08/02/2012 - 20:02

Sembla ser que hi han diversos candidats a Brutus afilant el punyal. Qui sembla lidera la cursa es l'Amoròs(el Secr. Ncal menys votat al Congrés Ncal), li segueix la Gomà, que va de murri en l'afer, i finalment la Capella, a qui va fotre fora de la llista per instal.lar al seu amic el Laporta.

#1 Pep, Barcelona, 08/02/2012 - 16:36

Si aquest home, tingués el que han de tenir els polítics: dignitat, ja hauria d'haver dimitit. Té el rostre de dir als càrrecs del seu partit que deixessin pas pels mals resultats i els seus que són catastròfics que?. Ja ha viscut prou i masses anys de la política., fotis a pencar en altra cosa home

#1.1 enriqueta, BCN, 08/02/2012 - 18:08

Pep, no entenc el teu comentari. Jo he arribat fa poc a BCN després de viure fora de Catalunya molt de temps i no veig que siguis capaç de comentar les paraules de l'entrevista. No serà que li tens mania/enveja?