Publicidad
Política · 24 de Noviembre de 2009. 14:43h.

Tura recuerda a Carod que los regalos "son de la institución"

El vicepresidente se llevó una lanza que le regalaron en Ecuador a su casa

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha asegurado que "los regalos que están hechos al cargo institucional son de la institución" en referencia a la lanza que le regalaron al vicepresidente del Govern, Josep-Lluís Carod- Rovira, en el viaje al Ecuador y que este se ha llevado a su casa tal y como mostró un reportaje televisivo de TV3.

A pregunta de una periodista durante la rueda de prensa de Govern, que ha pedido si Carod ya había devuelto la lanza que le regalaron en el viaje al Ecuador, Tura ha dicho que "no tengo conocimiento si la ha devuelto" y ha recordado que "los regalos que se nos hacen como miembros del Govern pertenecen a la institución, no a la persona. Deben de ser patrimonio de la Generalitat de Catalunya en estos momentos, esta lanza que usted dice".

El líder nacional de la tribu de los Shuars, Luis Kuash, que regaló una lanza al vicepresidente del Govern durante el viaje de este en Ecuador el pasado mas de marzo declaró en el diario 'El Mundo' que el objeto era para "al pueblo catalán".

Carod recibe de manos del líder nacional Shuars, Luis Kuash; una lanza durante la visita a Ecuador. (Foto: Rubèn Moreno)
Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 Pep, Barcelona, 25/11/2009 - 12:20

Ricard, si tenen tota la raó amb el que diuen, però no deixa de ser una maleïda llança, i insistir tant i tant amb el tema... si almenys fossin diners...

#9 Guillem, Barcelona, 25/11/2009 - 10:19

Prou de fal·làcies "tu quoque" que la Tura pugui ser més o menys menyspreable no té res a veure, el Carod ha de tornar la llança al palau de la Generalitat, no hi ha més discussió perquè per molt lleu que sembli és una falta de respecte.

#8 guillem, mollet del vallès, 25/11/2009 - 07:34

Sr Tura, hauria de començar vostè a retornar l'Abelló i demés regals que li van fer quan era la il·lustríssima alcaldessa del seu Poble.

#7 Ricard, Girona, 24/11/2009 - 19:50

Pep, aixo no son bajanades. Son regals INSTITUCIONALS, es a dir, entre institucions, fets a un CÀRREC no a TITOL PARTICULAR entre amics perque aquest individu el mangui.

#6 txaviees, barcelona, 24/11/2009 - 18:51

Tura,et recordo que el teu SGral i el DGral van fer desviació de poder segons S.judicial,x inculpar als tècnics del servei de prevenció,quan us havien informat de la mala gestió de la unitat,de conxorxa i conspiració envers ells!!!.Pq els protegeixes?