Publicidad
Política · 4 de Abril de 2015. 15:36h.

Un alcaldable del PSOE a los independentistas: "tendrán que pasar por encima de mi cadáver"

El candidato por Madrid, Antonio Miguel Carmona, cree que "en España hay una sola nación, que es España"

Un alcaldable del PSOE a los independentistas: "tendrán que pasar por encima de mi cadáver"

Carmona, amb Sánchez, en una foto d'arxiu

El candidato socialista a la alcaldía de Madrid, Antonio Miguel Carmona, ha advertido a los independentistas que "quien quiera pasar por encima de la Constitución deberá pasar antes por encima de mi cadáver".

De esta forma ha reaccionado a los reproches por haber citado en Twitter, haciendo referencia al independentismo catalán, la crítica de Miguel de Unamuno y Pío Baroja en el provincianismo.

"Me han respondido los que se deben sentir aludidos", ha dicho Carmona en un encuentro con ciudadanos en plena precampaña municipal. "Así sabemos quiénes son los que se identifican con el provincianismo", ha añadido.

Carmona ha recalcado que "en España hay una sola nación, que es España". Él personalmente piensa "defender la razón y la Constitución". "Es el principal valor ético que tiene esta nación y yo defenderé la Constitución como otros que han defendido la Constitución y la democracia en los últimos dos siglos", ha proclamado.

Publicidad
Publicidad

77 Comentarios

Publicidad
#47 mirk, bcn, 07/04/2015 - 13:55

carmona, sap el significat de la paraula democràcia? sap el significat de les urnes? sap que jo tinc 51 anys i mai m´han donat la possibilitat de votar cap constitució? li recordo que l´anterior, molt obsoleta, es va signar l any 1978 per tant, tots els qui la van signar tenen ara 55 anys o més.

#46 Vlac, Barcelona, 06/04/2015 - 16:01

Por fin un Sr. del PSOE que habla sin ambigüedad.
Gracias al Sr. Carmona, puede que el maltrecho PSC recupere algunos votos.

#45 Boixader, Manresa, 06/04/2015 - 00:27

Sr. Carmona, Els Catalans no tenim quer passar per sobre de cap cadaver a Madrid, no pensem ni remotament d'envair cap territori. Vostésik que haurà de passar per sobre nostre, si vol siguir amb la colonia
Catalana sota el seu poder.

#44 jordi, bcb, 05/04/2015 - 21:58

I jo sent catala...tb dic el mateix....A PART...
INDEPENDENTISTES.....PASSAREU ANYS I ANYS ...MORIREU VOSSALTRES I LES FUTURES GENERACIONS I NO SEREU INDEPENDENTS.

#43 sS, BCN, 05/04/2015 - 20:49

Típiques paraules de "colono" disfressat. Catalunya s'ha volgut independitzar desde la creació d'Espanya al segle XVI. Hi van haver revoltes el XVII, guerres el XVIII, revoltes el XIX, guerra civil el XX i el segle XXI estem com estem, guerra freda. I això no pot continuar així.