Publicidad
Política · 7 de Octubre de 2011. 16:18h.

Un alcalde de CiU propone a los vecinos barrer la calle

El alcalde de Esparreguera les insta a "recuperar la costumbre que ya tenían nuestros abuelos"

Un alcalde de CiU propone a los vecinos barrer la calle

Joan-Paül Udina, en una foto de archivo

El alcalde de Esparreguera, el convergente Joan-Paül Udina, ha pedido a los vecinos de esta localidad del Baix Llobregat que barran el trozo de acera y calle de enfrente de sus casas.

En un bando, Udina ha reclamando "para recuperar la costumbre que ya tenían nuestros abuelos, os pedimos que barráis periódicamente el trozo de acera y de calle de enfrente de vuestra casa".

"Si tiene algún árbol o jardinera cercana a vuestra casa, os pedimos  que reguéis con agua limpia, igualmente de forma periódica", ha indicado en otro punto del bando.

Por último, el alcalde de Esparreguera les insta a que "cuando regar algún árbol o planta, evitéis hacer vertidos y salpicaduras sobre la vía pública o sus elementos, y de causar molestias a los peatones, atendiendo a lo dispuesto en el artículo 36.6 de la Ordenanza municipal no fiscal número XX del civismo y la convivencia".

Publicidad
Publicidad

22 Comentarios

Publicidad
#20 Misbimbo, Sants, 10/10/2011 - 11:47

Si tot i pagant el servei de neteja el fem els ciutadans el servei d'escombriaries deixarà de fer falta, més gent a l'atur. La gràcia del tema és que ens n'adonarem que tampoc calen tants regidors, ni politics a les administracions i si molt m'apures ni l'alcalde

#19 Pep, Barcelona, 10/10/2011 - 09:41

No sé quina llei tenen a NovaYork, però aquí la llei obliga als ajuntaments a fer la neteja viaria (art. 25.2.l de la LBRL) i sense cobrar cap taxa (art. 21.1.e de la LRHL). A qui no neteji no li podran fer res de res i així la liaran.
Sempre podem canviar la Llei (i els impostos, de passada).

#18 LLuc, Esparreguera, 10/10/2011 - 09:21

Ok, però baixeu l'imipost corresponent proporcionalment, o millor, elimineu-lo.Aprofito per denunciar que els camions buiden els containers del Passeig del CAstell, a les 7am!!!!!!ja n'hi ha prou d'emprenyar la son dels veins.

#17 laia, bcn, 09/10/2011 - 12:50

A aquest pas, ens escombrarem les voreres, però també podem eliminar els alcaldes i ajuntaments per assemblees veinals. Prengui nota.

#16 angel, cardedeu, 08/10/2011 - 13:09

jo escombro a la meva vorera llençant cap a la carretera i ells amb una màquina de netejar carrer la recullen.