Publicidad
Política · 4 de Agosto de 2010. 15:02h.

Un candidato de Reagrupament presenta Laporta en Girona

Toni Strubell va cuarto en las listas de Carretero

Un candidato de Reagrupament presenta Laporta en Girona

El número cuatro en las listas de Reagrupament por Girona, Toni Strubell

El número cuatro en las listas de Reagrupament por Girona, Toni Strubell, participará este jueves en el acto de presentación de Solidaritat Catalana por la Independencia en Girona junto a Joan Laporta, Alfons López Tena y Uriel Bertran.

A pesar de este acto conjunto en Girona, desde Reagrupament aún no se ha dado ninguna respuesta a la oferta de la formación de Laporta. Solidaritat Catalana ha propuesto al lider de la formación Joan Carretero que encabece la llista por Girona y que el 'reagrupado' Jaume Fernández sea el número uno por Lleida.

Toni Strubell i Trueta (Oxford, Inglaterra, 1952) es un filólogo y actualmente es coordinador del Secretariado de la
Comissió de la Dignitat, iniciativa para recuperar los documentos catalanes expoliados por Franco y depositados en el archivo de Salamanca. Toni Strubell trabaja actualmente en la Universidad de Deusto y escribe en El Punt.

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#14 Gerard, Pacs del Penedès, 05/08/2010 - 12:19

mala decisió aleix

#13 víctor, bcn, 05/08/2010 - 01:05

Toni Strubell és el millor exemple del que els altres prediquen però no fan: independentisme transversal. Dóna suport a tot aquell que cerqui la independència de CAT sense entrar en disputes inútils. Calen més persones tant poc sectàries com en Toni.

#12 Pere (Lausanne), Lausanne, 04/08/2010 - 23:43

Molt bon hotel el Carlemany de Girona. S'hi menja molt bé. El recomano a tothom.

#11 aleix, Salt, 04/08/2010 - 22:17

Ningú pot donar classes al Toni, som molts els que estem decebuts de Reagrupament. La culpa segons ells és del demés, però està marxant un nombre important de gent, potser que reflexionin.Jo ja fa 2 mesos vaig donar-me de baixa.

#10 Jordi B, BCN, 04/08/2010 - 21:15

Toni, ja tens cadira a les tres candidatures. Per mi pots deixar reagrupament JA. L'unitat no s'aconsegueix fent el pamplines a tot arreu, ni debilitant la propia formació..Al finat el quedaràs assegut a terra per babau.