Publicidad
Política · 21 de Septiembre de 2009. 12:38h.

Un concejal canta que la Infanta es una "puta berganta"

'Els Sonadors de Son Camaró' defienden que se trata de "cultura popular" mallorquina

El concejal de Cultura del Ayuntamiento de Mahón, Joan Carles Villalonga, aparece en un vídeo de Youtube que recoge El Mundo, interpretando una canción en la que tacha a la Infanta Elena de "puta berganta", además de acusarla de "dar pena".

El vídeo fue grabado durante la celebración del Festival Menorca Jove, que organizó el Consell Insular el pasado mes de marzo. En él se puede ver al dirigente del PSM al frente de uno de sus grupos, Los Sonadors de Son Camaró, versionando el tema 'Cucurrucucú Paloma'.

El portavoz del PSM, Nel Martí, defendió, se trata de "una forma de expresión de la cultura popular, como la parodia, que utiliza la ironía y los textos picantes para mostrar irreverencia hacia ciertas instituciones". En ese sentido, aseguró que abrir un debate es "inútil y absurdo". Desde el PSOE, partido que gobierna junto al PSM en el Ayuntamiento de Mahón, "no se le da importancia".

Sin embargo, Juan Manuel Lafuente, portavoz del PP en el consistorio maonés, tildó de "impresentables" los insultos del regidor de Cultura. Lafuente aseguró que los hechos "avergüenzan a los mahoneses" ya que sólo representan a una minoría "radical y desfasada".

La Infanta Elena y el Rei, en una imagen de archivo
Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#7 David de Germà I Mercer, Mollet del Vallès, 22/09/2009 - 11:04

Quina vergonya això d insultar inpunement. Sembla que no es pugui ser català i monàrquic. A mi em van fer fora de Reagrupament per monàrquic. Ja veieu que transversals que son.

Bé, qui insulta i expulsa es califica a si mateix.

Visca el Rei i visca Cat

#6 Joan Besora, Alpens, 21/09/2009 - 16:25

En Fermí Frapat de Bellaombra ja ens fa cinc centims del significat q a ses illes te la paraula berganta. A la part de Cat a on vaig néixer i visc la paraula puta té un significat de persona viva i intuitiva.El mot puta s´expresa amb la paraula MEUCA.

#5 alemany stolberg, t, 21/09/2009 - 16:14

quina llastima un pais tan bonic i acabarem a hosties i a mes sempre perden els mateixos per babaus i irresponsables.

#4 Arik, Barcelona, 21/09/2009 - 15:30

Els del PP de ses Illes hauríen de mirar més cap a casa i en què malversen els diners els seus camarades: coca, bordells, pederàstia,... Au, calleu hipòcrites!

#3 jmbvalles, sabadell, 21/09/2009 - 15:24

seria diferent que hagués dit, per exemple, "p... paràsita". Una cosa és ironia i l'altra la veritat. (la veritat la persegueixen, és clar)