Publicidad
Política · 18 de Noviembre de 2010. 09:21h.

Un ex alto cargo de ERC 'coquetea' con Reagrupament

El ex secretario de comunicación del Govern, Miquel Sellarès, asiste a un mitin en Gràcia

Un ex alto cargo de ERC 'coquetea' con Reagrupament

Sellarès, con una carpeta de Reagrupament en la mano, en una asamblea de Reagrupament

El ex secretario de comunicación del Govern y presidente de la Fundación Centro de Documentación Política, Miquel Sellarès ha asistido a un acto de Reagrupament en el Orfeó Gracienc, ha contado con laintervenció de Rut Carandell, candidata de la formación por Barcelona y el ex presidente CCN, Ramon Carner.

Según un comunicado de la formación que lidera Joan Carretero, Sellarès ha manifestado "estar interesado en el mensaje de Reagrupament" ya que "tengo muchos amigos, como el historiador Jaume Fernàndez", cabeza de lista de la formación independentista por Lleida.

Sellarès ya había participado en otros actos de Reagrupament como un homenaje al general Moragues o, como invitado, en una de las Asambleas.

Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#11 pep, manresa, 20/11/2010 - 00:10

Ara bé, dir que "a Andalusia no paga ni Déu", a part de inexacte només pot provocar dues coses
1 - que ERC esgarrapi algun vot despistat arrossegat per la rauxa verbal
2 - que per cada vot d'ERC mobilitzi 4 votants del PSOE, i aquí és on entra el maquiavel.lisme de voler reeditar el Tripartit

#10 pep, manresa, 20/11/2010 - 00:01

Pau Miserachs, no parlo de propostes ni de plantejaments sino de realitats, denunciar fets contrastables com el dèficit fiscal potser faria que algun espanyol resident a Catalunya se n'adonés que li interessa la independència i quan volgués ser-ne ningú li privaria de ser català

#9 Pau Miserachs, Barcelona, 19/11/2010 - 11:32

Pep, ERC és ERC. No confonguis un federalisme utòpic que proposa ara el PSC amb el plantejament d'afirmació de la llibertat ciol·lectiva de Catalunya que proposa ERC per la via democràtica. És el que no vol el PSOE, però sí el poble català, i PSC és germà del P SOE, no d'ERC

#8 Pau Miserachs, Barcelona, 18/11/2010 - 23:37

I jo que vaig organitzar un Congrés internacional a Barcelona el 2006 soibre la llibertat d'expressió i el dret d'autor sense cap ajut oficia i amb el buit de la Generalitat. Hem publicat les actes i Pregunto què fan amb tants diners que no veiem en lloc.

#7 Carme, Mollerussa, 18/11/2010 - 21:03

Jo votaré ERC i també he anat a un míting del Laporta, per curiositat i fent bon plan a tothom. Però anar a un míting no equivla a votar-los, de vegades encara pot ajudar a allunyar-te'n més.