Publicidad
Política · 26 de Abril de 2010. 19:05h.

Un exdirector general de ERC se pasa a Reagrupament

Fue director general de Investigación de la Generalitat en el gobierno Maragall y al inicio del de Montilla

Un exdirector general de ERC se pasa a Reagrupament

Francesc Xavier Hernàndez Cardona

Francesc Xavier Hernàndez Cardona, que fue director general de Investigación de la Generalitat de Catalunya en el primer gobierno Maragall y durante los primeros meses del gobierno Montilla en la consejería de Josep Huguet, se ha pasado a Reagrupament, según informa la web de la formación de Joan Carretero.

Hernàndez, doctor en historia contemporánea y catedrático de Didáctica de las Ciencias Sociales en la Universidad de Barcelona, ha sido autor de numerosos trabajos y libros temáticos y de divulgación de historia, didáctica de la historia, iconografía histórica y patrimonio. Entre las obras más relevantes destacan "Los ejércitos de Jaume I" (Dux), 'Barmi', 'Lebek','San Rafael' dedicadas a didáctica e iconografía del hecho urbano, y que fueron traducidas a 12 lenguas.

Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#8 Solsona, Solsona, 27/04/2010 - 18:19

No voleu en Carretero?

Doncs Carretero us donarem!!!!

#7 Pere, Lausanne, 27/04/2010 - 16:54

Llegir el català dels comentaris a la majoria de mitjans digitals em produeix una gran vergonya. I malgrat que l'ensenyament del català és obligatori des del setembre del 1978, en 32 anys la gent continua a escriure en un català inintel.ligible.

#6 Matilde, Mollerussa, 27/04/2010 - 15:35

Aquest "ex-alt-càrrec" de l'Huguet no va poder suportar que el posessin a treballar. La hiperactivitat compulsiva del Conseller va portar que l'Hernàndez li agafès un strees de feina. Apa, a R.cat, com els dropos.

#5 Núria, Barcelona, 27/04/2010 - 14:01

Els comentaristes o bé esteu malalts, o sou uns envejosos o teniu por de l'ascens imparable de Reagrupament, on s'han incoprorat persones de gran prestigi intel.lectual

#4 JoanMarti, Terrassa, 27/04/2010 - 13:51

Uiiii, aquest va la reves, quan tots marxen de reagrupats ell i va. Potser haurieu de canviar el nom , per contes de reagrupament potser desgrupats