Publicidad
Política · 22 de Diciembre de 2010. 13:25h.

Uriel Bertan dice que ERC hace la pelota a Mas

Encuentra "flojo" y un "peloteo" el discurso de Puigercós en el debate de investidura

El ex diputado de Esquerra y ahora en Solidaritat Uriel Bertran ha calificado de "flojo " y de "peloteo" el discurso del presidente de Esquerra, Joan Pugicercós, en el debate de investidura de Artur Mas. Bertran ha augurado que ERC o algunos diputados se abstindran en segunda vuelta en vez del PPC. Alfons López Tena también ha insistido en que "CiU ha tenidas por debajo del 40% de los votos emitidos en estas elecciones" y que "la voluntad del país es que todos seamos minoría".

Puigcercós, durante su intervención
Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#4 Tharrats, Les Borges Blanques, 22/12/2010 - 23:16

Aquest Uriel esta begut o que ? Els de Si esteu trinxant la possible unió de l'independentisme. La veritat absoluta no existeix, Al final em creure que sou una secta d'il.luminats.

#3 joan, manresa, 22/12/2010 - 18:16

EL Casa,18 h.--Altre que tambe diu No al Sr.Mas,.Quins cu..s!!!Sr.Uriel i Srs de Solidaritat que l'enemic no es CiU,treguinse la vena dels ulls.CiU no es perfecte ,ya u sabem,pro per anar a una independencia sa de comptar amb ells i els seus electors.Negar l'investidura es posarse al costat del P

#2 Ramon M, Barcelona, 22/12/2010 - 17:41

Aquest l'Urielet! Ell que va votar Montilla i li va fer la pilota fins el dia que es va quedar sense poltrona a ERC. L'Uriel va votar sempre a favor del tripartit durant quatre anys. És curiós que hagi vist la llum quan va saber que no entrava a les llistes en un lloc per sortir. Un gran patriota!

#1 capsigrany, riumors, 22/12/2010 - 16:33

si ERC fa la pilota a CiU, la soli li fa la feina bruta