Publicidad
Política · 5 de Agosto de 2010. 10:34h.

Uriel Bertran presenta en agosto su renuncia a diputado

Pero no se hará efectiva hasta que se reúna la Mesa del Parlament

Uriel Bertran presenta en agosto su renuncia a diputado

Uriel Bertran, con Puigcercós y Benach, durante un acto ante el Parlament

Uriel Bertran ha presentado esta mañana un escrito para renunciar a su acta de diputado, según ha sabido e-notícies. El todavía diputado de Esquerra anunció el pasado 27 de julio que dejaba la formación que preside Joan Puigcercós y renunciaba a su escaño en el Parlament para pasar a formar parte de Solidaritat Catalana per la Independència, el proyecto político de Joan Laporta.

Uriel Bertran anunció ese día que "pongo mi escaño de diputado a disposición de Esquerra Republicana de Catalunya". También explicó que tras la votación para la prohibición de los toros "no participaré más de la actividad parlamentaria". A pesar de anunciarlo hace ya una semana, el diputado de Esquerra mantendrá su sueldo de diputado durante este mes de agosto por qué aún no ha presentado su renuncia.

El mismo Bertran lo afirma en su blog: "la Mesa del Parlament se reunirá-en principio a finales de agosto-. Entonces se hará legalmente efectiva la renuncia al escaño de diputado que puse a disposición del partido que representaba. Así lo establece el reglamento del Parlament", ha explicado el todavía diputado.

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 Josep Mª, Terrassa, 08/08/2010 - 12:15

Aquest és un "arribista" aprofitat.
Si SC és una còpia de RCat., per què no va fer costat al seu moment a en Carretero i en canvi 'abandona ara el vaixell d'Esquerra com les rates, ara que s'enfonsa per pujar a un altre vaixell d'aprofitats?

#11 Francisco, El Valle de los Caidos, 06/08/2010 - 08:35

¡Gran patriota catalán!

Tras siete años de denostada lucha a favor de la Independencia de Cataluña, pasa a engordar ese gran peligro para la Indisoluble Unidad de la Nación Española que són los Joans: Laporta i Carretero.

¡Tiembla España!

#10 Carles, Barcelona, 06/08/2010 - 00:14

Quin cara dura, però de moment té mòbil, portàtil i sou del parlament. Per això s?ha passat a solidaritat catalana per continuar mantenint-ho. Gent com aquesta no treballa pel país, sinó per ells.

#9 JoanMarti, Terrassa, 05/08/2010 - 23:52

Segurament a Erc no s'han enterat com ja fa molt temps que treballa per ell, com que es un 0 a l'esquerra(mai mes ben dit) i com apart de la votacio al parlament per ILP toros no l'han vist el pel pel grup palamentari,ja ni el coneixen els companys

#8 Uriel, Badalona, 05/08/2010 - 14:58

Benvolguts,

Vaig posar l'escó a disposició d'ERC. ERC no m'ha comunicat en cap moment què havia de fer. He esperat una setmana. En no comunicar-me res, he pres la iniciativa de renunciar a l'escó i avui he presentat la renúncia al registre. Salut