Publicidad
Política · 12 de Septiembre de 2009. 23:36h.

Vicente Partal: "aún no he oído al presidente Montlla"

El director de Vilaweb se queja que defienda la Falange pero no a los ciudadanos de Arenys

El director de Vilaweb, Vicent Partal, ha equiparado el referéndum de Arenys de Munt con unas elecciones y ha asegurado que "no quiero que votéis, quiero que votéis que sí". El periodista ha recordado que "las elecciones se ganan voto a voto" y ha criticado que el presidente de la Generalitat, José Montilla, "defendiera el derecho de la Falange a su derecho a manifestarse y todavía es hora que le sienta una sola palabra a favor de los ciudadanos de Arenys". Partal ha sido uno de los personajes que han intervenido en el acto a favor del referèndum celebrado este sábado.

Vicent Partal, en una foto de archivo
Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 Montserrat, Barcelona, 13/09/2009 - 21:29

Partal: fins ara no surts? O és que t\\\'adones que la truita comença a canviar i no vols que t\\\'enganxi al bàndol perdedor?

#11 Montserrat, La Catalunya analfabeta del Montilla i cai, 13/09/2009 - 14:12

Em faig creus com encara queden catalans que es sorprenen de l?actitud del Montilla. V. Partal i cia, on viviu? que te?n fots de la parròquia o què? ara vindreu a dir que no coneixíeu al personatge? una mica de serietat i ètica, si us plau.

#10 quina trepa, Barna, 13/09/2009 - 13:09

Catalunya catalana (lleida) --espanyol camuflat per a desprestigiar els catalans, va canviant de nick i o be fa comentaris espanyolistes o be es fa passar per catala fent comentaris xenòfobs... moderadors on sou??

#9 joan, s, 13/09/2009 - 13:05

El comentari de "catalunya catalana" és evident que l'ha escrit un quintacolumnista espanyol. Els independentistes no pensem així, ni el grup independentista més radical defensa això.

#8 joan, manresa, 13/09/2009 - 13:03

Sr.Vicent.El Sr.Montilla no la sentit ni el sentirá...Només lleguir l'entrevista feta al diari l'AVUI,ya un pot veure el taranná d'aquest Senyor.Porta un traje que li ba gran com las calçes dun capellá...A més la seba ideologuía es jacobina,dit tot,