Publicidad
Política · 22 de Marzo de 2009. 22:01h.

Víctor Alexandre augura 12 diputados para ERC

"Las políticas sociales y la lluvia fina son 'sopars de duro'"

Víctor Alexandre augura 12 diputados para ERC

Víctor Alexandre, con el consejero de Cultura

El periodista y escritor Víctor Alexandre, que escribió El cas Carod, augura doce diputados para Esquerra en las próximas elecciones en una entrevista al diario Avui. Alexandre, que acaba de publicar Set dones i un home sol (Proa), afirma que un independentista "en este momento, está huérfano de partido. Aunque hay gente dentror de ERC que son independentistas y muy críticos con la actuación de lar dirección. Un independentista a quien le vaya bien la independencia en el añor 3000, ya puede votar ERC. Yo tengo la sensación como sí Esquerra estuviera dirigida por alguien que la quiere destruir"

En su opinión, "primero es la independencia, y después es la opción de derecha-izquierda. Cuando nos dicen que primero son las políticas sociales y la lluviar fina, esto son sopars de duro y ganas de ir tirando. Y entoncesr Esquerra hace todo aquello que haría un enemigo. La sensación es que, aunquer sea en una urna envuelta con una estelada, el voto a ERC va al PSC. A pesar de que querer convertir el PSC en un partido catalanista es cómor querer convertir agua en aceite. Y es muy triste que ERC tenga que caer a 12 diputados en las próximas elecciones porque se haga examen de conciencia".

Publicidad
Publicidad

35 Comentarios

Publicidad
#35 No hi ha res més semblant a un espanyol d'esquerres que un espanyol de dretes, Lleida, 23/03/2009 - 20:33

Anticonvergent m'imagino que no ets major d'edat o ets molt sectari..Si prefereixes immigrants espanyolistes o anticatalans, abans que catalans més moderats,és que no has entés res..L'independentisme no és ni de dretes ni d'esquerres,és dels catalans

#34 stacats, Barcelona., 23/03/2009 - 19:59

En general, i per el que llegeixo en els mails anteriors, la majoría deu ser del PSOE-PSC o d'ERC. Aquets dos partits que s'han venut a Espanya, i els seus votants, potser que pensin que sont socis al Govern d'un partit que governará a Euskadi amb el P

#33 Pere, Cat, 23/03/2009 - 18:39

A nosaltres ens fan fàstic els espanyols, que volen mantenir-nos extorsionats però inexistents, tant si son de dretes com d'esquerres.

#32 Ricard, Barcelona, 23/03/2009 - 18:29

independentista anticonvergent (Cat) Si volem la independència, tant es si la obté la dreta, la esquerra, o cap dels dos. Sens en fot aquests termes propis de la revolució industrial. Les úniques diferències entre dreta i esquerra, son per motius morals.

#31 independentista anticonvergent, Cat, 23/03/2009 - 17:23

xarnegos? quinquis? catalans de CiU? Si aquests "catalans" que cites son aquesta gent de dretes que voten un partit autonomista que es ven l'Estatut a la Moncloa, m'estimo sense dubte més els primers. La dreta em fa fàstic, sigui catalana o espanyola.