Política · 13 de Mayo de 2009. 13:06h.

"Ya basta de pagar el sueldo al Puigcercós y a otros 'pájaros'"

El militante Joan Sanmartí se da de baja de ERC "harto de desaprensivos"

"Ya basta de pagar el sueldo al Puigcercós y a otros 'pájaros'"

Carod y Puigcercós, en una imagen de archivo

El hasta ahora militante de ERC, Joan Sanmartí, ha decidido seguir los pasos de Joan Carretero y Rut Carandell y se ha dado de baja, "ante la tomadura de pelo sistemática, y harto de comulgar con ruedas de molino". Sanmartí, que es Académico Numerario del IEC y Catedrático de Arqueologia de la UB, apunta que su baja "no supone entrar en ninguno otro partido, partidet, agrupación de electores, etc.)".

"Me ha costado -seguramente por falta de luces– comprender que el problema de este país no es solamente ni principalmente España. El problema rae, básicamente, en la desestructuración de una sociedad incapaz de crear instrumentos eficientes de emancipación y en las enormes posibilidades que esto ofrece a los desaprensivos que encuentran en la pseudopolítica un modus vivendi que nunca habrían podido soñar atendidos sus méritos y capacidades para hacer un trabajo de verdad".

"Intentar resolver esto desde la política de partidos es cómo querer vaciar el mar con cubos, y yo ya tengo bastante de contribuir a pagar el sueldo al Puigcercós y otros pájaros del mismo estilo. Si tienen que vivir –cosa ciertament discutible–, que vivan, pero que mi aportación se reduzca a la que indirectamente les llega a través de mis impuestos".

Publicidad
Publicidad

25 Comentarios

Publicidad
#25 Ramon, Barcelona, 14/05/2009 - 10:34

Carretero i Carandell eren de dretes. Ara aquest Sanmartí ja he llegit que és d'extrema dreta. Aviat els que marxin d'Esquerra seran nazis. I després potser caníbals.

#24 Maria, Sants, 14/05/2009 - 00:34

El Dr. Sanmartí es un dels intel·lectuals més brillants i lúcids (i honrats) d'aquest país. És un dels nostres catalans universals. En aquests moments està a la universitat de Xicago desenvolupant recerca de primer ordre a escala mundial.

#23 Jordi, Barcelona, 13/05/2009 - 23:01

Aquest home te tota la raó. I això passa a tots els partits, però a Esquerra és veu agravat perquè Puigcercós viu com un rei de la política des dels 25 anys, quan ja era diputat al Parlament. Un vividor. Una vergonya.

#22 Joan Sanmarti@ub.edu, Barcelona, 13/05/2009 - 22:19

Jo no he donat permis per publicar res, ni segueixo les passes de ningu. Espero una rectificacio immediata, les pertinents disculpes i l'eliminacio d'aquesta "noticia". Un minim de professionalitat els hauria de portar a contrastar les noticies que do

#21 Fart!, Sabadell, 13/05/2009 - 21:49

El gran drama són les llistes tancades i barrades, el gran regitzell de subvencions, etc. i per a canviar això no calia ni cal demanar permís a Madrid..
Per cert, si i aquesta ERC tant falsa s\'ensorra a les properes eleccions estaré molt content