Publicidad
Política · 25 de Noviembre de 2008. 09:29h.

Zaragoza acusa a Mas de "buscar el caos"

"Sólo tiene un interés: volver al poder. El resto no le importa en absoluto"

Zaragoza acusa a Mas de "buscar el caos"

Zaragoza

El secretario de organización del PSC, José Zaragoza, ha manifestado en una entrevista en Els Matins de TV3 que "a nosotros nos interesa que en España haya un orden, estabilidad y una manera de afrontar la crisis que nos permita afrontar nuestros problemas".  "No se puede luchar contra la crisis y a la misma vez favorecer el caos", ha añadido en referencia al presidente de CiU, Artur Mas.

"Qué quiere Mas? elecciones anticipadas en España? entrar en una dinámica de confrontación electoral en medio de la gran crisis que estamos viviendo? Esto es responsabilidad?", se ha preguntado el dirigente socialista, para a continuación sentenciar que "esto es buscar el caos". "Mas sólo tiene un interés: volver al poder. El resto no le importa nada, en absoluto", ha lamentado.

Publicidad
Publicidad

30 Comentarios

Publicidad
#30 Tomàs, Lleida, 26/11/2008 - 16:59

"Només té un interès: tornar al poder. La resta no l'importa en absolut". Només canviant dues paraules es retrata a ell mateix:
"Només té un interès: MANTENIR EL poder. La resta no l'importa en absolut"

#29 Maria, Barcelona, 26/11/2008 - 09:36

Que es digui que un polític només busca tornar al poder em resulta molt ridícul. Em vénen ganes de riure. No és precisament el que busquen tots?. I també vosté. Algú sap que hi hagi algún polític que vulgui renunciar a la seva poltrona?.

#28 josep lluís, europa, 25/11/2008 - 20:18

Abans d'anar a TV3 aprèn a parlar el català, José Zaragoza. Avui he escoltat els teus comentaris i has dit en pocs minuts uns quants barbarismes. Segur que si parlesis en espanyol i diguessis uns quants catalanismes no et voldrien ni a TVE ni al PSC-PSOE

#27 paula, matadepera, 25/11/2008 - 17:47

EL CAOS JA EL TE ELL A CASA SEVA
NOMES CAL VEURA EL TRIPARTIT .
SI ES DEDIQUES A CONTROLAR AL SR.CAROD I TOTS ELS APROFITATS I LLADRES DEL TRIPARTIT, NO TINDRIA TAN TEMPS DE PARLAR DELS ALTRES.

#26 Joan, Allà on sigui, 25/11/2008 - 17:47

Zaragoza-007, contra el Dr.Mas-KAOS.
Apa, aneu a pastar fang criatures!