Publicidad
Política · 23 de Noviembre de 2022. 16:44h.

Zasca de Antonio Robles a Balletbò

"El PSC ha colaborado con el nacionalismo durante 40 años"

Zasca de Antonio Robles a Balletbò

El ex diputado de Ciudadanos, Antonio Robles, durante la presentación del libro 'Por qué dejé de ser nacionalista', ha reprochado a la ex diputada del PSC, Anna Balletbò, que su partido "ha colaborado con el nacionalismo durante 40 años".

Balletbò, en su intervención inicial, ha afirmado que "nunca me creí que la independencia fuera posible". "Me equivoqué en no valorar los inconvenientes que tendría y el desgaste que tendría para Cataluña", ha apuntado.Posteriorment, Antonio Robles ha retret a l'exdiputada tenir “un to supremacista”, el mateix “que hem tingut aquí durant 40 anys per obra i gràcia del PSC”."Quan ella parla que no preocupa la independència, a mi tampoc", ha apuntat, a més de remarcar que "el PSC ha col·laborat amb el nacionalisme", i això ha fet possible l'actual independentisme.

"Als anys 80 heu exclòs la gent que volia estudiar en castellà. No sou innocents", ha afegit. També ha recordat que "quan Maragall va treure el 3% al Parlament va ser suficient que Mas l'amenacés. I aquí es va acabar la història". "¡Vosaltres sou els veritables culpables del que ha passat!", ha sentenciat.

Balletbò s'ha aixecat llavors del seu seient per ironitzar que “sóc la culpable de tot”. "Si voleu aporrejar algú estic disposada", ha afegit.

Publicidad
Publicidad

22 Comentarios

Publicidad
#14 Aixafaprunes, Andorra, 24/11/2022 - 10:13

Balletbó es pregunta si algú s'ho va creure. Doncs miri, milhomes: tota la gent que va treure els estalvis del país, totes les empreses que van canviar la seva seu de lloc, tots els reis que van trucar a la SEAT, tots els dirigents europeus que van implorar que no ho féssim, tots els policies que ens van atonyinar. Tots aquests s'ho van creure.

#13 FERRANOT, BARCELONA, 24/11/2022 - 09:28

De fet, el sector "catalanista" del PSC va passar amb armes i bagatjes a l'independentisme quan va començar el procés: Ernest Maragall, Elena, Comín, Ferran Mascarell, etc.... Un sector sempre va ser nacionalista i, per tant, en el fons independentista. Amb el procés tots s'han retratat.

#12 Manel BCN, Bcn, 24/11/2022 - 00:34

Anna, però què hi fas amb aquesta colla de fatxes?. Quina penya mare de Deu!!!! Lo més ranci caspos del mon ultra...

#12.1 FERRANOT, BARCELONA, 24/11/2022 - 09:30

Está acostumbrada: en el parlament està siempre rodeada de los diputados de JxC, ERC y CUP....

#12.2 no soy nadie, esplugues de llobregat, 24/11/2022 - 09:47

Home , reconec que algú dels presents ... bueh, però aquest senyor diu la veritat

#11 Ramonet, Tarragona, 23/11/2022 - 23:08

Quina fila que fan aquests nacionalistes espanyols radicats a Catalunya... això que veig sembla una reunió de veins d'escala !
Diuen que el PSC ha col.laborat durant 40 anys amb el nacionalisme. Veritat a mitges. La veritat sencera és que ha col.laborat durant 40 anys amb els nacionalisme espanyol.

#10 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 23/11/2022 - 20:47

Vaya show la de la socialista quitándole hierro a la actuación de los indepes en aquellos días. Pues no, no era una broma, ellos se lo tomaron muy en serio y si hubiera triunfado las consecuencias habrían sido muy reales, especialmente para los que no creíamos en unicornios No hay más que verla, fuerte con los débiles y débil con los fuertes.